3 retters menu efter årstiden

Forårs menu 250 kr.
Asparges suppe m/ flutes
+
Stjerneskud m/ 2 slags fisk
Salat, rejer, dild og citron
Dressing & ristet brød.
+
Rabarber trifli. 

Sommer menu 275 kr.

Spinat roulade med rejefyld Salat, flutes
+
små nye kartofler stegt i ovnen
krydderurtepesto
Sommersteg svinekam
Skysauce
Let dampet gemyse
+
Friske frugtsalat m/ råcreme.


Efterårs menu 275 kr.
Tun mousse a la salat Nicoise: Tun, æg, salat, råsyltet rødløg, flutes
+
Langtidsbraiseret oksetykkam
Stegte blandet rodfrugter på rucula bund
Bagt kartoffelmos m/ spinat – nøddefyld.
Sauce
+
gl. dags æblekage m/ flødeskum.


Vinter menu 265 kr.
Karry suppe m/ flutes
+
Sprængt oksebryst
Kartofler
Stegte rodfrugter
Asparges sauce
Rødbede/ peberrods skum
+
Kirsebær trifli.

 

  1. Ex. lokaleleje og opdækning. v/ minimum 20 kuverter