Kontakt os

 

Værtinden i Forsamlingshuset
Lene Rahbek
Tuse Byvej 96mig 2014
Holbæk

Mail: tuseforsamlingshus@gmail.com
+45 27 85 16 59

CVR: 20074876.

Sydbank konto: 6820 – 1141626.

 

Lene Rahbek er uddannet køkkenleder med over 30 års erfaring ud i madlavningens kunst.
Jeg laver mad der smager og mad med hjertet. Jeg bestræber mig på, at maden er hjemmelavet med gode råvarer der følger årstiden. Nogle varer er økologiske, bl.a. det hjemmebagte brød og vores kaffe/ te. Vi har fokus på dyre velfærd og handler danske råvarer, norjysk natur/ oksekød og danske dyr og grøntsager.
Vores vine er nøje udvalgt og passer til vores retter. Husets rødvin er økologisk fra vindistrikter i Frankrig og  vores vinimportøren er Per & Hanne Goosmann.
Vi har også vores egen øl på fad: Tuse bryggen, som smagsmæssig udskiftes hvert år. Dette er en årlig begivenhed som fejres med en fest og en ølsmagning.
Teamet af personale og jeg glæder os til sætte smagen på din mad og bestræber os på at skabe den bedste fest for Jer.

Nedenstående links er Lene Rahbek´s beskæftigelse udover Tuse forsamlingshus.
Du kan bestille tid til massage og kropsterapi.
Links:
www.aroma-massage.dk

ELENA MELISSA PEDERSEN – underviser i hjertemeditation, healing og ETR behandling, her i Tuse Forsamlingshus.

Elena Har mange års erfaring inden for energi arbejde, såsom healing på mange måder, meditation, åndelig udvikling, ascension, kanalisering og mange andre ting.
Gemmen sin egen rejse, sine egne erfaringer, samt de uddannelser hun har, guider hun dig ind i dig selv, ind i dit hjerte. Hun hjælper dig med at skralde alle lagene af, give slip og til at finde kærligheden inden i dig selv, og til dig selv.
Hun er uddannet ETR Healing, Reiki healer, åndelig supervisor for englemennesker, meditationslærer, clairvoyance og har mange kurser inden for selvudvikling, massage, healing, kanalisering.
Hun fik sin åndelig opvågning i 2008, og har siden gennemgået den lange vej igennem ascension. Så hun er din guide igennem ascension.
Elena kan kontaktes på tlf. 53275658.
Mail: elenapedersen5@gmail.com

X