Bryllups menuen

                                  

VI BYDER VELKOMMEN MED CHAMPAGNE

 Lidt tapas: røget lakse-mousse på ristet rugbrøds-trekanter.

Første ret

Kold hvidvins-dampet laks med citron bomber,
chili-dild krydderet rejer/ asparges og hjemmebagt flutes & smør.
Hovedret
Rosa stegt oksesteg og rosmarin, og svinekam stegt som vildt,
2 forskellige kartoffelretter,
grønne bønner med råsyltet rødløg og soyastegte mandler,
2 blandet salater efter årstidens udbud af råvarer,
flødesauce med rosa-peberkorn & svampe.

Dessert

Hjemmelavet parfait is på nøddebund med frugt,
brombær & passionsfrugt-sirup.

Kaffe med lidt sødt og Bryllupskagen.

Fri bar

Diverse hvid, rose, rødvine til maden og øl, sodavand.
NATMAD
Ost og druer, lidt forskelligt pølse og surt, hjemmebagt brød.
Samlet pris

795 kr.

X